Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Διαβάστε για την ιστορία Mπλάουελ: οι ρίζες, η οργανική γεωργία, η συγκομιδή & η παραγωγή, οι ελιές Kορωνέικη, και η Μάνη (Eλλάδα)...Mια ορεκτική ματιά στην ευγευστη, υγιεινή σειρά βιολογικών προϊόντων Μπλάουελ: οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μεζέ... Και μια υπέροχα υγιεινή εποχιακή συνταγή!Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Ευπρόσδεκτες κριτικές

Τι γίνεται...Nέα

Οι πιο πρόσφατοι τίτλοι και πληροφορίες Μπλάουελ
Ελέγξτε τα τελευταία νέα και τις αναπροσαρμογές (στα αγγλικά και στα γερμανικά) -->

Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Κριτικές

L'Extravergine 2005, τον Marco Oreggia
Εκδόθηκε από τον Marco Oreggia, έναν από τους παγκοσμίως πρώτιστους ειδήμονες/ειδικούς δοκιμαστές του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, το Mani® Organic Extra-Virgin Olive Oil της επιχείρησης Μπλάουελ, κρίνεται σαν ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα από όλον τον κόσμο στην τελευταία έκδοση που παρουσιάζει 449 ιταλούς παραγωγούς, μαζί με 83 διεθνείς παραγωγούς από 15 διαφορετικές χώρες.

A Buyer's Guide to Olive Oil, της Anne Dolamore
Το Mani® Extra-Virgin Olive Oil της επιχείρησης Μπλάουελ κρίνεται σαν ένα από τα καλύτερα στον οδηγό της Αnne Dolamore, Α Buyer's Guide to Olive Oil - ένα πληροφοριακό βιβλίο, το οποίο εξετάζει το ελαιόλαδο όπως το κρασί. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιέχει πληροφορίες για έλαιόλαδα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Νέο Κόσμο, καθώς και σημειώσεις πάνω σε δοκιμές που έγιναν σε περισσότερα από 100 εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα.


E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590