Επιστροφή στην κεντρική σελίδα (επιλογής γλώσσας)
Επιστροφή στην αρχική σελίδα (Home page)Τα τελευταία νέα της Μπλάουελ…Διαβάστε για την ιστορία Mπλάουελ: οι ρίζες, η οργανική γεωργία, η συγκομιδή & η παραγωγή, οι ελιές Kορωνέικη, και η Μάνη (Eλλάδα)...Πληροφορίες για την επιχείρηση Mπλάουελ: η έδρα της, η ομάδα, το ήθος, τα βραβεία & τα πιστοποιητικά, και οι πιό πρόσφατες ειδήσεις & απολογισμοί...Mια ορεκτική ματιά στην ευγευστη, υγιεινή σειρά βιολογικών προϊόντων Μπλάουελ: οργανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μεζέ... Και μια υπέροχα υγιεινή εποχιακή συνταγή!Ελάτε σε επαφή με την επιχείρηση Μπλάουελ: γίνετε συνεργάτης, επισκεφτείτε την έδρα Mπλάουελ στην Ελλάδα, ή αγοράστε τα προϊόντα Mπλάουελ... Συν το βιβλίο επισκεπτών και downloads.Παραγγελετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδo Mπλάουελ, ελιές και μεζέ μέσω του Διαδικτύου, και απολαμβάνετε την ευκολία των οn-line αγορών και την παράδοση κατ’ οίκον....

Η επιμέλεια της προσοχής

Κορυφαίες επιδόσεις παραγωγής και αποθήκευσης...Το ειδικό προϊόν μας, κάτω από ειδική αποθήκευση

Στην επιχείρηση Μπλάουελ, όλες οι γυάλινες φιάλες περνούν από την ίδια αυστηρή επιθεώρηση με το ελαιόλαδο που τις γεμίζει. Όπως ελέγχονται τακτικά και με προσοχή οι ποσότητες του ελαιολάδου που αποθηκεύονται στα μεγάλα σιλό και στις δεξαμενές μας, ελέγχονται συχνά και οι φιάλες, με διασταυρούμενα τέστ ποιότητας με ειδικά δείγματα που φυλάσσονται σε αρχεία. Όσο για τη συσκευασία, έχουμε διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα γυάλινων φιαλών, διαφορετικών σε μέγεθος και σχήμα, για να ανταποκρινόμαστε πάντοτε στις ποικίλες εμπορικές ανάγκες.Η διαδικασία εμφιάλωσης Μπλάουελ

Βήμα 1ο
Όλες οι γυάλινες φιάλες περνούν από ποιοτικό έλεγχο για καθαρότητα, μορφή και τελειότητα, πριν περάσουν στον ειδικό σταθμό πλήρωσης.


 

Βήμα 2ο
Οι φιάλες γεμίζουν και ξεπλένονται γρήγορα με άζωτο για να απομονώνεται το ελαιόλαδο από το οξυγόνο. Μια στιγμή αργότερα, σφραγίζονται μηχανικά και περνούν από το σταθμό πλήρωσης, μέσω μεταφορικής ταινίας, στη μηχανή ετικέτας.


 

Βήμα 3ο
Μόλις επικολληθεί η ετικέτα, κάθε φιάλη ελέχεται ξανά με το χέρι ως προς το περιεχόμενο,το σωστό επίπεδο γεμίσματος, τη σωστή τοποθέτηση της ιδιαίτερης ετικέτας και της ταινίας ασφαλείας στο σφραγισμένο πώμα.

 

Βήμα 4ο
Οι φιάλες ελέγχονται συχνά από τον Διευθυντή Παραγωγής ο οποίος επαληθεύει την οξύτητα, την αξία υπεροξειδίου, τη διάθλαση των ακτίνων UV και τη γεύση, με τα ειδικά δείγματα που φυλάσσονται σε αρχεία, ώστε να διασφαλίζεται ότι η κορυφαία ποιότητα Μπλάουελ παραμένει συνεχώς τέλεια.

Βήμα 5ο
Οι φιάλες συσκευάζονται σε ειδικά χαρτοκιβώτια με προστατευτικές διαχωριστικές θήκες και σφραγίζονται με ασφαλή ταινία.

 

Βήμα 6ο
Τελικά, οι τακτοποιημένες σειρές των χαρτοκιβωτίων τυλίγονται με διαφανή μεμβράνη για πρόσθετη μόνωση και τοποθετούνται σε προστατευτικές ξύλινες παλέτες, έτοιμες για παράδοση στους πελάτες μας.


E-mail
BLÄUEL: Πύργος-Λεύκτρου, 24024 Μεσσηνίας, Ελλάδα. Τηλ: +30 27210 77711 / Φαξ: +30 27210 77590